Missiomme

On auttaa sinua tekemällä lainan hakemisesta verkossa helppoa, kätevää ja stressitöntä. iRaha tarjoaa pikalainoja kuluttaja-asiakkaille. Asiantuntijoidemme  kehittämien teknologiaratkaisujen taustalla on vain yksi tarkoitus – tehdä lainanhausta sinulle mahdollisimman helppoa.

Lainanhakujärjestelmämme takaa niin  vastuullisen luotonannon  kuin  salamannopeat ja maksut. Vastuullisuus tarkoittaa meille sekä luotettavana kumppanina että  työnantajana toimimista.

Asiakkaidemme suuntaan olemme vastuullisia luotonantajia. Otamme huomioon asiakkaidemme maksukyvyn ja noudatamme aina lakeja ja määräyksiä – kantaen yhteiskuntavastuumme suomalaisena yrityksenä.

Olemme reilu yhteistyökumppani
Olemme reilu yhteistyökumppani
Rahoituslaitos sinun tarpeillesi
Rahoituslaitos sinun tarpeillesi

Visio ja asiakaslupaus

iRahan™ lainat ja palvelut ovat suunniteltu täyttämään ihmisten todelliset rahoitustarpeet. Tiedämme varsin hyvin, että elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä vahinko tule kello kaulassa. Haluamme tarjota nopeasti haettavat pikalainat arjen yllätyksiä kompensoimaan.  Olemme jatkuvasti kehittyvä, innovatiivinen ja vastuullinen rahoituslaitos. Haluamme uudistaa rahoitusmarkkinoita ja toimia vaihtoehtona perinteisille kivijalkapankeille.  

Keskiössä ihmisten todelliset tarpeet

iRahan lainat on suunniteltu täyttämään jokapäiväiseen elämään lilittyvät rahoitustarpeet. Voit käyttää lainaamasi rahat miten parhaaksi katsot.

Olemme edelläkävijöitä

Näemme lähelle ja katsomme kauas. Pitkällä aikavälillä tavoitteenamme on luoda aidosti hyödyllisiä innovaatioita kuuntelemalla asiakkaitamme ja heidän palautteitaan. IRahalla lainanhaku onnistuu ilman tuskallisia paperitöitä ja lainaneuvotteluita.

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Palveluidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää ja kehitämme jatkuvasti järjestelmiämme turvallisimmiksi - samanaikaisesti kuin teemme lainansaannista entistä nopeampaa ja helpompaa.